Књажевчани за Луку

Књажевчани за Луку

Пред препуном салом Дома културе синоћ је одржан хуманитарни концерт за Луку Тасића.

Новац од продатих карата намењен је лечењу овог дечака који болује од церебралне парализе и коме је неопходна операција у Америци. Наступом у Књажевцу своју хуманост су показали Амадеус бенд, звезде гранда Игор Гмитровић и Немања Бачиловић, Зајечарац Ненад Голубовић Чапе и Књажевчанин Дарко Живковић из Дреам бенда, као и чланице плесне школе “Honey”.

Осмогодишњи Лука Тасић болује од церебралне парализе. За операцију у Сједињеним Америчким Државама, након које ће моћи нормално да настави живот, породици Тасић је потребно 40.000 долара. Како би помогли малом Луки, организован је хуманитарни концерт. Наступили су Амадеус бенд, звезде гранда Игор Гмитровић и Немања Бачиловић, Ненад Голубовић Чапе, Дарко Живковић, као и чланице плесне школе “Honey”. Идеја за концерт је потекла од Дарка Живковића, фронтмена "Dream bend"-а.

Операција у Америци је заказана за 7. март.

Мали Лука само жели да оздрави како би поново могао да игра фудбал и да плива.

За концерт у Дому културе продато је 600 карата и на тај начин прикупљено 180.000 динара. Међутим још увек недостаје новца за лечење тако да овом приликом апелујемо на све људе добре воље да помогну Луки да одраста као и сва друга деца.

Сви који желе да помогну то могу учинити уплатом на жиро рачун Игора Тасића код Комерцијалне банке 205-9011006783036-78.